Caravan te koop aanbieden

Wilt u ook uw caravan te koop aanbieden, maar ziet u op tegen het verkopen zelf? Dat hoeft niet! Bij Caravansinkooplandelijk.nl bent u verzekerd van een snelle en vriendelijke service inclusief een vlotte verkoop. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar kopers, betaalt geen onnodige stallingskosten en hoeft u geen zorgen te maken om verzekeringen. Wanneer u besluit dat u uw caravan bij ons te koop wilt aanbieden, dan is alles binnen no-time geregeld.

Goed geregeld

Caravansinkooplandelijk.nl is een inkoper die RDW-erkend is. Dit betekent dat wij na verkoop van uw caravan direct een vrijwaringsbewijs af kunnen geven. Hierdoor bent u echt eigenaar af en bent u niet meer verantwoordelijk voor uw caravan. Wilt u uw caravan te koop aanbieden aan ons, dan bent u bovendien na afloop vrij van non-conformatie. Door gebruik te maken van een driestappenplan verzorgen wij een verkoop die persoonlijk, snel en eerlijk verloopt. U bepaalt zelf of u onze prijs accepteert.

Werkwijze na het te koop aanbieden van uw caravan:

  1. Waardebepaling: prijsopgaaf naar aanleiding van het aanvraagformulier
  2. Persoonlijke afspraak: om caravan in het echt te bekijken
  3. Betaling: direct na overeenkomen prijs

Caravan verkopen

Wilt u uw caravan te koop aanbieden aan ons? Wacht dan niet langer en vul het aanvraagformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een prijsopgave.

Fendt, Hobby, Knaus, Tabbert, Adria, Beyerland, Chateau Weinsberg, IT, en inkoop van alle andere soorten caravans.