Selecteer een pagina

Caravan te koop aanbieden

Wilt u ook uw caravan te koop aanbieden, maar ziet u op tegen het verkopen zelf? Dat hoeft niet! Bij Caravansinkooplandelijk.nl bent u verzekerd van een snelle en vriendelijke service inclusief een vlotte verkoop. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar kopers, betaalt geen onnodige stallingskosten en hoeft u geen zorgen te maken om verzekeringen. Wanneer u besluit dat u uw caravan bij ons te koop wilt aanbieden, dan is alles binnen no-time geregeld.

Goed geregeld

Caravansinkooplandelijk.nl is een inkoper die RDW-erkend is. Dit betekent dat wij na verkoop van uw caravan direct een vrijwaringsbewijs af kunnen geven. Hierdoor bent u echt eigenaar af en bent u niet meer verantwoordelijk voor uw caravan. Wilt u uw caravan te koop aanbieden aan ons, dan bent u bovendien na afloop vrij van non-conformatie. Door gebruik te maken van een driestappenplan verzorgen wij een verkoop die persoonlijk, snel en eerlijk verloopt. U bepaalt zelf of u onze prijs accepteert.

Werkwijze na het te koop aanbieden van uw caravan:

  1. Waardebepaling: prijsopgaaf naar aanleiding van het aanvraagformulier
  2. Persoonlijke afspraak: om caravan in het echt te bekijken
  3. Betaling: direct na overeenkomen prijs

Caravan verkopen

Wilt u uw caravan te koop aanbieden aan ons? Wacht dan niet langer en vul het aanvraagformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een prijsopgave.

5/5

Wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling van de verkoop van onze caravan. Kijken-Kopen-Halen-Betalen en vrijwaring. Een eerlijke prijs voor een caravan uit 1995. Al met al een vriendelijk en vooral betrouwbaar bedrijf.

Welkom

We maken het verkopen van uw caravan zo gemakkelijk mogelijk door een eenvoudige driestappenplan.

Wij kopen elke caravan. Het maakt niet uit hoe oud hij is, in welke conditie of van welke merk / type.

Wij garanderen een snelle en vriendelijke service aan onze klanten.

Stap 1

De waardebepaling
Bel ons of gebruik ons aanvraag formulier om een prijs voor uw caravan op te vragen.

Stap 2

Maak een afspraak
Wij komen persoonlijk naar u toe om de caravan te bekijken en indien mogelijk direct mee te nemen.

Stap 3

De betaling
Wij bevestigen ons aanbod. Als u daarmee akkoord bent, kopen we de caravan direct. We maken het bedrag over naar uw bankrekening of betalen het contant.

5/5

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

5/5

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

5/5

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

5/5

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Beoordeling door klanten: 8.7/10 - 62 beoordelingen

Waarom CaravanInkoopLandelijk.nl?

Het particulier verkopen van uw caravan kan een tijd duren. Als u inruilt bij de dealer is het nog maar de vraag of u de juiste prijs voor de caravan krijgt. Caravansinkooplandelijk.nl neemt voor u deze belemmeringen weg en geeft u de best mogelijk uitgangspositie voor de aankoop van uw nieuwe caravan zonder gedoe.