Taxatie caravan

Natuurlijk wilt u uw caravan snel verkopen. Maar u wilt natuurlijk ook een eerlijk bod voor uw caravan, waarvan u waarschijnlijk jaren lang plezier heeft gehad. Dan bent u bij InkoopLandelijk.nl aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat u de juiste taxatie krijgt voor uw caravan…

Wij maken globaal een inschatting welk bedrag wij voor uw caravan kunnen teruggeven, maar let wel op wij zijn geen taxatie bedrijf. Als u de dagwaarde van uw caravan wil weten dan kunt u dit beter bij de verzekering navragen onze prijzen zijn in de regel hoger dan de dagwaarde en meer gerelateerd aan marktconformer prijzen.

Wij halen door het hele land caravans op en komen daarom graag, geheel vrijblijvend, naar u toe om uw caravan te bekijken.

Ook kunnen wij uw caravan ophalen in het buitenland, zoals in landen België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Wij doen dit natuurlijk in  goed en duidelijke overleg. Het liefst kom ik dan eerst persoonlijk naar u toe om alles te bespreken. Wanneer wij tot een overeenkomst komen, zal ik ervoor zorgen dat uw caravan wordt opgehaald onder de afgesproken condities.

Dus wilt u vlot, veilig en vertrouwd en zonder rompslomp van uw caravan af, vul dan nu onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zorgen ervoor dat u de juiste prijs krijgt voor uw caravan.

Dit zeggen klanten over ons

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

AN uit: Utrecht

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

Ingrid uit: Amsterdam

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

hen & silvia uit: Elsloo

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Hans uit: Valkenburg
Caravan aanbieden!

Fendt, Hobby, Knaus, Tabbert, Adria, Beyerland, Chateau Weinsberg, IT, en inkoop van alle andere soorten caravans.