10 jarig jubileum van ons bedrijf

In het rustieke, landelijke dorp Margraten ben ik geboren en getogen. Vanuit het ouderlijk huis is het bedrijf MARMET FARMING MACHINES gestart. In 2015 heb ik op het industrieterrein van Margraten een mooie, ruime plek verkregen om het bedrijf daar voort te zetten en geleidelijk uit te breiden. Op 1 april 2021 bestond het bedrijf elf jaar. Dat is iets om toch even bij stil te staan. Bij dezen.

Ik heb gaandeweg aan den lijve ondervonden dat zelfstandig ondernemerschap gedrevenheid, doorzettingsvermogen en motivatie vereist, wil het een succes worden. Lange werkdagen horen er vanzelf bij. Ik vraag me voortdurend af wat (nog) beter kan. Het motto ‘’Gaat niet bestaat niet’’, probeer ik zo goed mogelijk in praktijk te brengen. Soms blijkt een koerswijziging noodzakelijk. Dan aarzel ik niet. In al die jaren, in soms goede en soms minder goede tijden, is het bedrijf geleidelijk uitgegroeid tot wat het nu is. Ik heb geleerd te luisteren naar ervaringsdeskundigen. Ik heb het belang ervaren van een goede samenwerking met een adviseur die op de achtergrond meekijkt en meedenkt. Ik heb zelf veel gereisd en zoek keer op keer nieuwe mogelijkheden om van mijn bedrijf iets nog beters te maken.

Voor mij zijn een goede planning en analyse van groot belang. Op die manier probeer ik zo optimaal mogelijk gebruik te maken van mijn transportmiddelen. De af te leggen routes stippel ik zo milieuvriendelijk uit. Duurzaam ondernemen is iets wat ik als uitgangspunt hanteer.

Ik bied bij het inkopen van caravans een eerlijke prijs en een betrouwbare service. Klanttevredenheid is iets wat ik te allen tijde nastreef. Ik kom graag met u in contact.

Met vriendelijke groet,

Michel Laugs

Dit zeggen klanten over ons

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

AN uit: Utrecht

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

Ingrid uit: Amsterdam

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

hen & silvia uit: Elsloo

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Hans uit: Valkenburg
Caravan aanbieden!

Fendt, Hobby, Knaus, Tabbert, Adria, Beyerland, Chateau Weinsberg, IT, en inkoop van alle andere soorten caravans.