Selecteer een pagina

Specialistische caravan taxatie

Een caravan taxatie lastig? Niet voor onze medewerkers! Wij hebben dagelijks te maken met waardebepalingen van caravans en kunnen u binnen 24 uur voorzien van een prijsopgave. De daadwerkelijke caravan taxatie vindt plaats wanneer we bij u langskomen om het voertuig met eigen ogen te bekijken.

Onze werkwijze bij het taxeren

Bij een caravan taxatie kijken we naar de leeftijd van de caravan, de staat waarin de caravan verkeert en de aanwezige apparatuur en accessoires. Aan de hand deze gegevens bepalen we de dagwaarde van uw caravan en weet u wat u bij een eventuele verkoop zou kunnen vragen. Let wel, de verkoopprijs is lang niet altijd gelijk aan de dagwaarde. Mochten wij uw caravan kopen, dan ligt dit wel dicht bij elkaar. Wij beloven u namelijk een beste prijsgarantie.

Daarom kiezen klanten ons voor een caravan taxatie:

  • Veel ervaring
  • Snelle en eerlijk
  • Mogelijkheid tot verkoop na taxatie

Caravan taxatie aanvragen

Wilt u ook graag dat wij uw caravan taxatie uitvoeren? Vul dan ons aanvraagformulier in. Binnen 24 uur heeft u een prijsopgave en maken we een afspraak voor een bezichtiging.

5/5

Wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling van de verkoop van onze caravan. Kijken-Kopen-Halen-Betalen en vrijwaring. Een eerlijke prijs voor een caravan uit 1995. Al met al een vriendelijk en vooral betrouwbaar bedrijf.

Welkom

We maken het verkopen van uw caravan zo gemakkelijk mogelijk door een eenvoudige driestappenplan.

Wij kopen elke caravan. Het maakt niet uit hoe oud hij is, in welke conditie of van welke merk / type.

Wij garanderen een snelle en vriendelijke service aan onze klanten.

Stap 1

De waardebepaling
Bel ons of gebruik ons aanvraag formulier om een prijs voor uw caravan op te vragen.

Stap 2

Maak een afspraak
Wij komen persoonlijk naar u toe om de caravan te bekijken en indien mogelijk direct mee te nemen.

Stap 3

De betaling
Wij bevestigen ons aanbod. Als u daarmee akkoord bent, kopen we de caravan direct. We maken het bedrag over naar uw bankrekening of betalen het contant.

5/5

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

5/5

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

5/5

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

5/5

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Beoordeling door klanten: 8.7/10 - 62 beoordelingen

Waarom CaravanInkoopLandelijk.nl?

Het particulier verkopen van uw caravan kan een tijd duren. Als u inruilt bij de dealer is het nog maar de vraag of u de juiste prijs voor de caravan krijgt. Caravansinkooplandelijk.nl neemt voor u deze belemmeringen weg en geeft u de best mogelijk uitgangspositie voor de aankoop van uw nieuwe caravan zonder gedoe.