Het verkopen van uw caravan: een koud kunstje

Het verkopen van uw caravan kan lastig zijn. U moet adverteren, kijkers ontvangen en krijgt wellicht geen serieuze biedingen. Ondertussen loopt de verzekering van uw caravan gewoon door en betaalt u nog steeds stallingskosten. Wij kunnen daar iets aan doen! Wanneer u uw caravan aan ons wilt verkopen ontvangt u de beste prijs. Wij kopen alle oude tourcaravans op, ongeacht merk, type of uitvoering.

Onze werkwijze

Caravansinkooplandelijk.nl werkt volgens een driestappenplan en zorgt dat u uw caravan snel kunt verkopen. Onze vriendelijke service daarnaast is mooi meegenomen. Wij sturen u een prijsopgave binnen 24 uur nadat we van u een aanvraagformulier hebben ontvangen. Hierbij voegen we direct een verzoek voor het maken van een afspraak, zodat we de caravan die u wilt verkopen persoonlijk kunnen bekijken. Komen we vervolgens samen overeen met de prijs, dan ronden we de verkoop in één keer af. Geen gedoe, direct een vrijwaringsbewijs en direct een betaling. Via de bank of contant. Dat is nog eens een eenvoudige manier om uw caravan te verkopen.

Waarom het verkopen van uw caravan via ons laten verlopen?

  • Snelle afhandeling
  • Directe betaling
  • Beste prijsgarantie
  • Vriendelijke service

Zelf uw caravan verkopen

Wilt u het verkopen van uw caravan ook bespoedigen? Vul dan direct ons aanvraagformulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een prijsopgave en een verzoek om een afspraak te maken.

    Aanvraagformulier