Selecteer een pagina

Snelle verkoop van uw caravan

De verkoop van uw caravan wilt u graag snel en moeiteloos laten verlopen. Dat begrijpen wij. We helpen u dan ook graag van uw oude caravan af. Door ons uw caravan aan te bieden weet u zeker dat u de beste prijs ontvangt en dat de verkoop snel achter de rug is. Wij werken vlot en vriendelijk en kopen iedere tourcaravan op. Oud of nagenoeg nieuw, ons maakt het niet uit.

Persoonlijk advies, een eerlijke prijs

De verkoop van uw caravan gaat bij ons via een driestappenplan. Allereerst sturen we u een prijsopgaaf naar aanleiding van het door u ingevulde aanvraagformulier, we noemen dit de waardebepaling. Vervolgens maken we een afspraak met u en komen we persoonlijk uw caravan bekijken. Tenslotte bevestigen we ons aanbod en zorgen we, bij overeenkomst, voor een snelle financiële afhandeling. Door de standaard werkwijze en onze uitgebreide kennis van caravans en waardebepalingen kunnen we u waar voor uw geld bieden én zorgen we voor een voorspoedige verkoop.

Ook kiezen voor een snelle verkoop van uw caravan?

  1. Laat ons de waarde vaststellen aan de hand van het aanvraagformulier
  2. Laat de caravan persoonlijk aan ons zien
  3. Laat ons weten of u ons aanbod accepteert

Direct na het overeenkomen van de prijs kunnen we u voorzien van een vrijwaringsbewijs van de caravan. Eveneens wordt de prijs die u verdient door de verkoop van uw caravan direct aan u overgemaakt of uitbetaald.

5/5

Wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling van de verkoop van onze caravan. Kijken-Kopen-Halen-Betalen en vrijwaring. Een eerlijke prijs voor een caravan uit 1995. Al met al een vriendelijk en vooral betrouwbaar bedrijf.

Welkom

We maken het verkopen van uw caravan zo gemakkelijk mogelijk door een eenvoudige driestappenplan.

Wij kopen elke caravan. Het maakt niet uit hoe oud hij is, in welke conditie of van welke merk / type.

Wij garanderen een snelle en vriendelijke service aan onze klanten.

Stap 1

De waardebepaling
Bel ons of gebruik ons aanvraag formulier om een prijs voor uw caravan op te vragen.

Stap 2

Maak een afspraak
Wij komen persoonlijk naar u toe om de caravan te bekijken en indien mogelijk direct mee te nemen.

Stap 3

De betaling
Wij bevestigen ons aanbod. Als u daarmee akkoord bent, kopen we de caravan direct. We maken het bedrag over naar uw bankrekening of betalen het contant.

5/5

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

5/5

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

5/5

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

5/5

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Beoordeling door klanten: 8.7/10 - 62 beoordelingen

Waarom CaravanInkoopLandelijk.nl?

Het particulier verkopen van uw caravan kan een tijd duren. Als u inruilt bij de dealer is het nog maar de vraag of u de juiste prijs voor de caravan krijgt. Caravansinkooplandelijk.nl neemt voor u deze belemmeringen weg en geeft u de best mogelijk uitgangspositie voor de aankoop van uw nieuwe caravan zonder gedoe.