Snelle verkoop van uw caravan

De verkoop van uw caravan wilt u graag snel en moeiteloos laten verlopen. Dat begrijpen wij. We helpen u dan ook graag van uw oude caravan af. Door ons uw caravan aan te bieden weet u zeker dat u de beste prijs ontvangt en dat de verkoop snel achter de rug is. Wij werken vlot en vriendelijk en kopen iedere tourcaravan op. Oud of nagenoeg nieuw, ons maakt het niet uit.

Persoonlijk advies, een eerlijke prijs

De verkoop van uw caravan gaat bij ons via een driestappenplan. Allereerst sturen we u een prijsopgaaf naar aanleiding van het door u ingevulde aanvraagformulier, we noemen dit de waardebepaling. Vervolgens maken we een afspraak met u en komen we persoonlijk uw caravan bekijken. Tenslotte bevestigen we ons aanbod en zorgen we, bij overeenkomst, voor een snelle financiële afhandeling. Door de standaard werkwijze en onze uitgebreide kennis van caravans en waardebepalingen kunnen we u waar voor uw geld bieden én zorgen we voor een voorspoedige verkoop.

Ook kiezen voor een snelle verkoop van uw caravan?

  1. Laat ons de waarde vaststellen aan de hand van het aanvraagformulier
  2. Laat de caravan persoonlijk aan ons zien
  3. Laat ons weten of u ons aanbod accepteert

Direct na het overeenkomen van de prijs kunnen we u voorzien van een vrijwaringsbewijs van de caravan. Eveneens wordt de prijs die u verdient door de verkoop van uw caravan direct aan u overgemaakt of uitbetaald.

Dit zeggen klanten over ons

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

AN uit: Utrecht

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

Ingrid uit: Amsterdam

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

hen & silvia uit: Elsloo

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Hans uit: Valkenburg
Caravan aanbieden!

Fendt, Hobby, Knaus, Tabbert, Adria, Beyerland, Chateau Weinsberg, IT, en inkoop van alle andere soorten caravans.