Selecteer een pagina

Oude caravan verkopen? Wij helpen graag!

Wanneer u heeft besloten om uw oude caravan te verkopen, heeft u geen zin nog maanden op een koper te wachten. U hoopt op een goede prijs en een snelle verkoop. Caravansinkooplandelijk.nl helpt u graag van uw caravan af op een simpele en vriendelijke manier. Indien u uw caravan bij ons aanmeldt, ontvangt u binnen 24 uur een prijsopgave en een afspraak.

Geheel volgens plan

Bij Caravansinkooplandelijk.nl gaat het verkopen van uw oude caravan in drie stappen. We beginnen met een waardebepaling aan de hand van uw telefoontje of het aanvraagformulier dat u heeft ingevuld op onze site. Daarna maken we een afspraak om persoonlijk bij u langs te kopen. We bekijken dan de oude caravan die u wilt verkopen. Zijn we het samen akkoord over de prijs, dan volgt direct de betaling en ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs. U bent in no-time van uw oude caravan af.

Onze werkwijze:

  1. Waardebepaling
  2. Afspraak maken
  3. Betaling afronden

Zelf uw oude caravan verkopen

Benieuwd wat we bieden wanneer u aangeeft uw oude caravan te willen verkopen? Vul ons aanvraagformulier in en u weet het direct.

5/5

Wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling van de verkoop van onze caravan. Kijken-Kopen-Halen-Betalen en vrijwaring. Een eerlijke prijs voor een caravan uit 1995. Al met al een vriendelijk en vooral betrouwbaar bedrijf.

Welkom

We maken het verkopen van uw caravan zo gemakkelijk mogelijk door een eenvoudige driestappenplan.

Wij kopen elke caravan. Het maakt niet uit hoe oud hij is, in welke conditie of van welke merk / type.

Wij garanderen een snelle en vriendelijke service aan onze klanten.

Stap 1

De waardebepaling
Bel ons of gebruik ons aanvraag formulier om een prijs voor uw caravan op te vragen.

Stap 2

Maak een afspraak
Wij komen persoonlijk naar u toe om de caravan te bekijken en indien mogelijk direct mee te nemen.

Stap 3

De betaling
Wij bevestigen ons aanbod. Als u daarmee akkoord bent, kopen we de caravan direct. We maken het bedrag over naar uw bankrekening of betalen het contant.

5/5

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

5/5

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

5/5

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

5/5

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Beoordeling door klanten: 8.7/10 - 62 beoordelingen

Waarom CaravanInkoopLandelijk.nl?

Het particulier verkopen van uw caravan kan een tijd duren. Als u inruilt bij de dealer is het nog maar de vraag of u de juiste prijs voor de caravan krijgt. Caravansinkooplandelijk.nl neemt voor u deze belemmeringen weg en geeft u de best mogelijk uitgangspositie voor de aankoop van uw nieuwe caravan zonder gedoe.