Onze werkwijze

Natuurlijk wilt u uw caravan snel verkopen.

Maar u wilt natuurlijk ook een eerlijk bod voor uw caravan, waarvan u waarschijnlijk jaren lang plezier heeft gehad. Dan bent u bij CaravanInkoopLandelijk.nl aan het juiste adres.

Wilt u vlot, veilig en vertrouwd en zonder rompslomp van uw caravan af, vul dan nu onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zorgen ervoor dat u de juiste taxatie krijgt voor uw caravan...

Doorlopend zijn wij opzoek naar alle type tourcaravans, of het nu een Tabbert, Hobby of Eriba caravan is en of hij nu van het bouwjaar van 1980 of 2015 is. Wij komen graag naar toe.

Wij maken graag met u afspraak om naar uw caravan te komen kijken. Dat kan bij u thuis, camping of stalling. Wij bieden u een eerlijke prijs en kunnen, als we tot overeenstemming komen, uw caravan direct meenemen, betalen, via contant of bank en u ontvangt een geldig RDW vrijwaringsbewijs van ons. Zo komt u snel, veilig en vertrouwd van uw caravan af en zorgen wij er voor om uw caravan een nieuwe toekomst te geven.

Let op: Er zijn op verkoop en advertentie sites nieuwe manieren van inkopen. Bijvoorbeeld, u plaatst uw caravan op marktplaats. Binnen enkele uren vraagt iemand een in forse aanbetaling te willen overmaken naar uw bankrekening. Vervolgens zeggen ze dat ze de caravan pas over enkele dagen kunnen komen ophalen.

Als ze dan uw caravan komen ophalen en ze vinden ook maar “iets wat niet aan hun verwachtingen voldoet” dan beschuldigen ze u ervan dat u iets ondegelijke hebt geprobeerd te verkopen.

Meestal worden ze dan onvriendelijk en dreigen ze met gerechtelijke stappen. In veel gevallen wordt u als verkoper beschuldigd en gedwongen om uw caravan dan fors goedkoper te verkopen. 

Door het accepteren van de aanbetaling is er een overeenkomst ontstaan! En als u die aanbetaling meer dan 24 uur “accepteert” dan is die overeenkomst rechtsgeldig. Dus let alsjeblieft op, neem nooit aan betalingen zonder dat de caravan door de koper fysiek is gecontroleerd en maak een formele verkoop overeenkomst voor dat u geld aanneemt van een vreemde. 

BEL, APP OF MAIL ONS OF VUL HET INKOOPFORMULIER OP DEZE WEBSITE IN  

E-mail: info@inkooplandelijk.nl 

Whatsapp: https://wa.me/<31653616984> 

Mobiel:  +31(0)6-53616984

Wij horen het graag!  Michel – Caravan Inkoop Landelijk

 

Via ons bent u achteraf  volledig gevrijwaard van NON- conformiteit.

Wat betekent dit? Als particulieren in Nederland onderling caravans verkopen, geldt een wet die de conformiteit beschermt. Zou er achteraf iets mis zijn met de caravan of apparatuur zoals bijvoorbeeld de koelkast, dan heeft de nieuwe eigenaar volgens de non-conformiteitwet het recht om de oude eigenaar aansprakelijk te stellen voor de extra kosten van het herstel of moet de caravan door de verkoper teruggenomen worden, inclusief een te betalen vergoeding voor bijkomende kosten. Wij nemen uw caravan graag van u over in de staat waarin de caravan op dat moment verkeerd en met ons van, Caravan Inkoop Landelijk, bent u volledig gevrijwaard van dit risico.

Bij ons bent u zeker van:

    • Rechtstreeks contact met de koper c.q. verantwoordelijke persoon
    • Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie
    • Direct vrijwaringsbewijs
    • Snelle afhandeling
    • Directe betaling
    • Geen gedoe achteraf
    • Geen verplichting tot verkoop of risico voor u
    • Bij verkoop, geen extra kosten
    • Eigen ophaaldienst
    • De beste prijsgarantie
    • RDW Erkend

Onze klanten beoordelen ons via klantenvertellen.nl 

Dit zeggen klanten over ons

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

AN uit: Utrecht

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

Ingrid uit: Amsterdam

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

hen & silvia uit: Elsloo

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Hans uit: Valkenburg
Caravan aanbieden!

Fendt, Hobby, Knaus, Tabbert, Adria, Beyerland, Chateau Weinsberg, IT, en inkoop van alle andere soorten caravans.