Wie zijn wij?

Natuurlijk wilt u uw caravan snel verkopen.

Maar natuurlijk wilt u ook een eerlijk bod voor uw caravan, waarvan u waarschijnlijk jaren lang plezier heeft gehad. Dan bent u bij Caravan Inkoop Landelijk aan het juiste adres. Wij kopen alle merken tourcaravans of het nu een Hobby, Kip, Tabbert of Eriba caravan is.  Wij nemen hem graag van u over. Alle merken van welke leeftijd dan ook. Wij weten ook dat oudere caravans soms beschadigd of een mankement kunnen hebben. Maar hoe de status ook is van uw te verkopen caravan, alle type tourcaravans zijn welkom en kunt u ons aanbieden. Wij komen graag naar u toe en zorgen ervoor dat u een juiste taxatie krijgt van uw caravan.

Ook al heeft u een tweedehands caravan te koop met hagelschade of vochtprobleem, wij nemen hem graag van u over. Wij kopen alle gebruikte caravans op in de staat waarop zij verkeren, wanneer wij bij u langs komen voor het maken van een taxatie. Als we de caravan van u kopen kunnen wij hem vaak meteen meenemen. Natuurlijk nadat wij eerst uw caravan ter plaatse hebben gevrijwaard en betaald hebben. Verder is voor het vrijwaren van uw caravan van belang dat u de papieren of kentekenbewijs met de tenaamstellingscode van uw caravan ter beschikking heeft. Mocht u deze om welke reden dan ook niet meer kunnen terug vinden dan kunt u altijd via het RDW-tenaamstellingscode een nieuw kentekenbewijs of tenaamstellingscode aanvragen

Wilt u vlot, veilig en vertrouwd en zonder rompslomp van uw caravan af, vul dan nu onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

U kunt met het invullen van het kenteken van uw caravan de gegevens automatisch opvragen. Bij de opmerkingen kunt u vermelden of uw caravan is voorzien van een voortent, luifel en/of mover e.d. en eventuele toelichtende informatie over de caravan die u ons te koop aan biedt.

Als caravan opkoper gezocht; Wij nemen alle merken tourcaravans zoals Fendt, Hobby, Knaus, Chateau, Homecar, Caravelair,  Sterckeman, Buerstner, Dethleffs, Eriba,  Beyerland, Adria,  Rapido,  Avento,  Sprite,  Eldiss, Lmc, Wilk, Tec, Tabbert, Kip, Sunlight, Kabe, Solifer, T@b en Weinsberg caravans graag van u over.

Wij zien graag uw aanvraag tegemoet >>

Dit zeggen klanten over ons

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

AN uit: Utrecht

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

Ingrid uit: Amsterdam

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

hen & silvia uit: Elsloo

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Hans uit: Valkenburg
Caravan aanbieden!

Fendt, Hobby, Knaus, Tabbert, Adria, Beyerland, Chateau Weinsberg, IT, en inkoop van alle andere soorten caravans.