Selecteer een pagina

Ik wil van mijn caravan af

Heeft u vele jaren met plezier gereisd, maar denkt u nu: ik wil van mijn caravan af? Dan kunnen we u bij Caravansinkooplandelijk.nl zeker verder helpen. Wij kopen allerlei soorten oude tourcaravans op voor een marktconforme prijs. Bovendien bieden we daarbij een snelle en vriendelijke service, een vlotte betaling en een spoedige vrijwaring.

Voorspoedige verkoop in drie stappen

Iedereen die denkt ‘ik wil van mijn caravan af’, kan terecht bij Caravansinkooplandelijk.nl. Wij werken met een driestappenplan om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Allereerst volgt de waardebepaling naar aanleiding van een telefoontje of het invullen van ons aanvraagformulier. Vervolgens komen we persoonlijk bij u thuis om de caravan te bekijken en bevestigen we ons aanbod. Bent u het hiermee eens en denkt u nog steeds ‘ik wil van mijn caravan af’, dan kopen we de caravan direct. We maken het bedrag over naar uw bankrekening of betalen contant. Wij regelen een snelle verkoop voor de beste prijs.

Onze werkwijze in drie stappen:

  1. Waardebepaling
  2. Maak een afspraak
  3. Directe betaling

Ik wil snel van mijn caravan af

Bent u geïnteresseerd in onze service en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Voor iedereen die denkt ‘ik wil van mijn caravan af’ hebben wij de oplossing. Vul ons aanvraagformulier vandaag nog in en u ontvangt binnen 24 uur een prijsopgaaf.

5/5

Wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling van de verkoop van onze caravan. Kijken-Kopen-Halen-Betalen en vrijwaring. Een eerlijke prijs voor een caravan uit 1995. Al met al een vriendelijk en vooral betrouwbaar bedrijf.

Welkom

We maken het verkopen van uw caravan zo gemakkelijk mogelijk door een eenvoudige driestappenplan.

Wij kopen elke caravan. Het maakt niet uit hoe oud hij is, in welke conditie of van welke merk / type.

Wij garanderen een snelle en vriendelijke service aan onze klanten.

Stap 1

De waardebepaling
Bel ons of gebruik ons aanvraag formulier om een prijs voor uw caravan op te vragen.

Stap 2

Maak een afspraak
Wij komen persoonlijk naar u toe om de caravan te bekijken en indien mogelijk direct mee te nemen.

Stap 3

De betaling
Wij bevestigen ons aanbod. Als u daarmee akkoord bent, kopen we de caravan direct. We maken het bedrag over naar uw bankrekening of betalen het contant.

5/5

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

5/5

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

5/5

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

5/5

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Beoordeling door klanten: 8.7/10 - 62 beoordelingen

Waarom CaravanInkoopLandelijk.nl?

Het particulier verkopen van uw caravan kan een tijd duren. Als u inruilt bij de dealer is het nog maar de vraag of u de juiste prijs voor de caravan krijgt. Caravansinkooplandelijk.nl neemt voor u deze belemmeringen weg en geeft u de best mogelijk uitgangspositie voor de aankoop van uw nieuwe caravan zonder gedoe.