Ik wil van mijn caravan af

Heeft u vele jaren met plezier gereisd, maar denkt u nu: ik wil van mijn caravan af? Dan kunnen we u bij Caravansinkooplandelijk.nl zeker verder helpen. Wij kopen allerlei soorten tourcaravans, jong of oud, op voor een marktconforme prijs. Bovendien bieden we daarbij een snelle en vriendelijke service, een vlotte betaling en een directe vrijwaring van uw caravan.

Voorspoedige verkoop in drie stappen

Iedereen die denkt ‘ik wil van mijn caravan af’, kan terecht bij Caravansinkooplandelijk.nl. Wij werken met een driestappenplan om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Allereerst volgt de waardebepaling naar aanleiding van een telefoontje of het invullen van ons aanvraagformulier. Vervolgens komen we persoonlijk bij u thuis om de caravan te bekijken en bevestigen we ons aanbod. Bent u het hiermee eens en denkt u nog steeds ‘ik wil van mijn caravan af’, dan kopen we de caravan direct. We maken het bedrag over naar uw bankrekening of betalen contant. Wij regelen een snelle verkoop voor de beste prijs.

Onze werkwijze in drie stappen:

      1. Waardebepaling
      2. Maak een afspraak
      3. Directe betaling

Ik wil snel van mijn caravan af

Bent u geïnteresseerd in onze service en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Voor iedereen die denkt ‘ik wil van mijn caravan af’ hebben wij de oplossing. Vul ons aanvraagformulier vandaag nog in en wij komen graag naar u toe om een eerlijke taxatie van uw caravan te kunnen maken. 

Dit zeggen klanten over ons

Super afgehandeld, binnen no time financieel en ontheffing geregeld. Als je je caravan wilt verkopen een aanrader.

AN uit: Utrecht

Correcte prijs. Vriendelijke medewerkers en afspraken worden goed nagekomen. Prima bedrijf.

Ingrid uit: Amsterdam

Super tevreden over de manier van zaken doen, vriendelijk en correct. We mochten zelfs de spullen die we niet meer in de auto meekregen in de caravan laten en deze ophalen bij het depot. Daar werd ons zelfs nog kop koffie aangeboden.

hen & silvia uit: Elsloo

Prettig om zaken te doen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken.

Hans uit: Valkenburg
Caravan aanbieden!

Fendt, Hobby, Knaus, Tabbert, Adria, Beyerland, Chateau Weinsberg, IT, en inkoop van alle andere soorten caravans.